Comentaris generals sobre el blog

8 thoughts on “Comentaris generals sobre el blog

 1. Mar, está genial este blog. Me ha parecido muy interesante, como podrás ver, ¡ya que estás en clase a mi lado! Me gusta que expongas tu opinión, la verdad, a mí el género de opinión me encanta y siempre me gusta leer opiniones de todo tipo y variopintas (como las de esa tal Maria). Bueno, un beso de una seguidora, a partir de ahora.

 2. Me ha parecido que tienes un criterio de opinión verdaderamente realista y sensato con el que puedes llegar lejos si te lo propones, que desde luego está visto que sí.
  Pones un ímpetu en cada tema y escrito que impresiona y una capacidad expresiva en la que expones tus ideas a la perfección. Me ha gustado mucho, de verdad!
  Un beso.

 3. A més que el teu punt de vista es totalment crític i al meu pareixer molt bo (cosa que t’han dit o et diran tots els qui visiten el teu blog) m’agradaria destacar un aspecte que ha fet que el teu blog estiga a la meva llista de “favorits”, i és el fet que el teu blog està en Català, una llengua a la que porte molt temps defenent i que quan veig manifestacions com aquesta em conmouen ja que veig la concienciació de les demés persones per la defensa d’aquesta, la nostra llengua.

 4. Feia algun que no visitava el teu blog. Enhorabona pels continguts. Veig que continues tenint pensaments independents en un món tan difícil com el de la comunicació. Continua defenent la teua llibertat i la nostra llengua. Necessitem moltes persones com tu.

  Bones vacances

 5. El CEDBorriana, del qual et vas fer seguidora ja fa algun temps s’està activant de bell nou. T’agraïrem que ens faces arribar un correu personal per tal d’enviar-te informació i et suggerim que et faces seguidora amb aqueix correu. Nosaltres ficarem el teu blog als enllaços propis . Pots escriure-nos a vicentfranchiferrer@icloud.com.
  Per altra banda tenim curiositat per saber si tens cap vincle amb Borriana.
  Salutacions cordials.

  Vicent Franch i Ferrer
  Editor del CEDBorriana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s